top of page
Zoeken

The Executive!

“Oeps! Ik ben van mijn pad af en ga hard crashen”…Woow dat zijn woorden.


Deze executive had zich zelf iets te hard gepusht de laatste jaren, dat was duidelijk. Hij vertelde mij zijn “verhaal” en ik kan je vertellen, een ongelofelijk verhaal. Een story van een jonge student die de droom had om carrière te maken in de financiële sector. Hij wilde maar één ding: helemaal naar de top en hij deed er alles voor! Hij had dat burning desire. Dat is hem uiteindelijk ook gelukt.


Hij vertelde over een indrukwekkende en langdurige reis van de beursvloer naar de boardroom. “Het heeft mij vele jaren gekost”, ging hij verder.


Gekost? Vroeg ik, ja Stephan “gekost”


Voor de buitenwereld was ik de gemaakte man. Ik was geslaagd en succesvol! Maar tegen welke prijs? Twee scheidingen verder en ik heb mijn kinderen nauwelijks zien opgroeien. Ik was er nooit, ook niet op de belangrijke momenten in hun leven. Nu achteraf constateer ik dat ik vele jaren een ongelukkig leven heb geleid. Veel te lang door gegaan…te lang van mijn innerlijke pad af en ik was onderweg naar een harde crash!


“Ik moest stoppen” Die beslissing heb ik ongeveer 3 maanden geleden genomen.


En nu? Vroeg ik hem… Ik heb altijd voor bedrijven gewerkt, nu wil ik aan de slag als ondernemer. Het liefst gedeeltelijk of geheel online en plaats onafhankelijk. Ik reis namelijk heel graag en wil niet meer gebonden zijn aan een vaste werkplek. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren natuurlijk geconditioneerd en heb mijn oude patronen. Ook daar wil ik nog aan werken want die komen soms nog even boven!


Dus Stephan? Even concreet…Kun jij mij bij deze twee vraagstukken helpen en begeleiden? (het was weer duidelijk…de Charlie kwam weer even boven)

Ik pakte mijn agenda en vroeg wanneer schikt het?

IS HET BIJ JOU OOK TIME FOR CHANGE????
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page