Challenge Yourself Retreat Ibiza (M/V)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van maandag 12 april t/m vrijdag 16 april 2021 organiseer ik de volledig verzorgde “Challenge Yourself Retreat” op Ibiza.

Ibiza is het eiland voor verdieping en innerlijke reizen. Iedereen die weleens op Ibiza is geweest is heeft die speciale "Ibiza Vibe" gevoeld. Het eiland heeft zoveel diversiteit te bieden en zal al je zintuigen prikkelen.

Deze week sta jij helemaal centraal en is alle aandacht op jou gevestigd, wij zullen je helemaal ont zorgen. Je stapt voor een week uit je dagelijkse leven!

Tijdens dit unieke retreat ga jij jezelf uitdagen en verbazen. Wij gaan zowel mentaal als fysiek met elkaar aan de slag. Mindset (kracht van je gedachten), persoonlijk leiderschap en The Law of Attraction staan centraal in dit programma. Elke dag zul je uitdagingen tegenkomen en geïnspireerd worden. Samen vinden wij de antwoorden op de voor jou belangrijkste vragen. Maar je zult ook eindeloos genieten van de veelzijdigheid van Ibiza en de rustmomenten in het programma.  Natuurlijk is er veel meer…maar laat je verassen.

Naast deze inspirerende reis waar je jezelf nog beter leert kennen ga jij naar huis met veel nieuwe inzichten, ervaringen, vol met energie en een eigen Masterplan. Dit pragmatische plan helpt jou step by step naar de realisatie van jouw doelen.

De Villa 

De villa is centraal gelegen op het eiland en is voor ons de perfecte uitvalsbasis en ligt ongeveer 10 auto minuten van Ibiza Airport. Vlakbij vind je prachtige stranden zoals Talamanca en Cala Llonga en de bruisende stad Ibiza. 

 

Vijf jaar geleden is de villa volledig herbouwd en aangepast naar alle moderne maatstaven. Buiten is er een prachtige tuin. Dit, gecombineerd met een groot terras en een nieuw BBQ gebied naast het fantastische zwembad, creëren een zeer fijne en eigen locatie. In de villa heb je meer dan 300m2 leefruimte, genoeg mogelijkheden voor jou om te genieten zowel binnen als buiten. De villa is een oase van rust, we hebben geen directe buren.

 

Het prachtige omliggende terrein beslaat 25.000m2 met honderden fruitbomen. Een ideale plek om op te zoeken wanneer je stilte wilt of in alle rust een boek wilt lezen.

 

Er is voldoende parkeerruimte op eigen parkeerplaats naast de villa.

VRIJE TIJD TIJDENS HET PROGRAMMA

 

Ibiza is een fantastisch eiland met vele bijzondere plekken. Authentieke dorpjes, de bruisende stad Ibiza en de vele prachtige stranden en baaien waar je heerlijk tot rust komt. Geniet van de prachtige natuur tijdens een verkenning of een autotour over het eiland. Tijdens je verblijf zal ik je van allerlei tips voorzien. Ik ken de meest idyllische plekjes. Ik deel ze graag met jou! Of laat ze aan je zien.

 

HET PROGRAMMA

 

Graag nodig ik je uit voor een welkom diner op zondagavond 11 april. Dit is gelijk een mooie gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Het officiële programma van de Challenge Yourself Retreat begint op maandagochtend 12 april.

 

Echter is het mogelijk om al vanaf zaterdag 10 april na 17:00 uur in te checken in de villa. Deze mogelijkheid wordt geboden vanwege de diverse vluchtaankomsten. Hiermee kun jij je verblijf op Ibiza met ruim 1 dag verlengen en de zondag volledig genieten van La Isla Blanca.

 

Ik vertel nu niet alles, want ik verras jou graag. In grote lijnen heb ik het programma hieronder beschreven. Als er toch behoefte is aan een gedetailleerd programma dan heb ik dat natuurlijk voor je beschikbaar.

 

De Challenge Yourself Retreat heeft een afwisselend programma waarbij we zowel fysiek als mentaal met elkaar aan de slag gaan. Mindset staat centraal echter zullen wij ook andere onderwerpen bespreken zoals de Law of attraction en persoonlijk leiderschap. De coaching sessies zullen plaatsvinden bij de villa of in de natuur onderweg op inspirerende Powerspots.

 

 • Ontspanning zoals meditatie of ademhaling

 • Ontbijt

 • Actief in de natuur

 • Lunch (rondom de villa of onderweg) Er is ook een vrije middag in het programma opgenomen

 • Coaching en inspiratiesessies

 • Vrije tijd of werken aan je “Masterplan”

 • Fun en verrassingen  

 • Diner

 

Dit Challenge Yourself Retreat  is voor iedereen geschikt die van een uitdaging houdt en een gezonde basisconditie heeft. Ervaring met meditatie, of ademhalingsoefening zijn niet nodig.

 

INFO EN PRIJZEN

.

Data: maandag 12 april t/m vrijdag 16 april 2020. Zaterdag 17 april voor 11:00 uur check out.

(mogelijkheid om vanaf zaterdag 10 april na 17:00 uur in te checken).

 

De villa beschikt over 5 slaapkamers en 4 badkamers. Waarvan 1 badkamer en suite.

 

1 x kamer met een tweepersoonsbed en privé badkamer en suite € 1949,- p.p.

2 x kamer met een tweepersoonsbed € 1797,- p.p.

2 x kamer met twee maal eenpersoonsbed € 1797,- p.p.

 

Bovenstaande prijzen zijn per persoon. Bij boekingen geldt een aanbetaling van € 300,- per persoon. De restbetaling dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de retreat voldaan te zijn.

 

*Mocht het retreat om welke reden dan ook niet doorgaan, zullen de deelnemers de reeds gedane betaling volledig retour ontvangen.

Boeking Inclusief

 • Gebruik van alles wat de villa te bieden heeft

 • Alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen tijdens het retreat programma

 • Maaltijden zijn vegetarisch/gezond en zoveel mogelijk biologisch

 • Goede nette kamers en badkamers

 

Boeking exclusief

 • Vliegticket

 • Annulerings- en reisverzekering

 • Autohuur en/of transfer van en naar het vliegveld

 • Versnaperingen of maaltijden die worden genuttigd buiten het programma

 

Groepsgrootte

 • 4 tot 6 deelnemers aan het retreat

 

SCHRIJF JE IN

 

Wil je meer weten over deze unieke belevenis? Neem dan contact met mij op of stuur een persoonlijk bericht. Inschrijven gebeurt via mail. Nadat je aan mij bevestigd hebt dat je mee gaat, stuur ik een bevestiging. Na de eerste aanbetaling is jouw plek gereserveerd.


 

fotovillametzwembad.JPG