Meerdaagse Coach Reis op Ibiza!

Het eiland voor transformatie!

Even uit je dagelijkse routine stappen en alle externe prikkels uit. Full focus op jou,  jezelf en jouw persoonlijke groei (ontwikkeling). Gun jezelf een break en bekijk het eens vanaf een afstand. 

Kijk,  jij bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen....iets heeft jou getriggerd om dit te lezen. Soms is het goed om op bepaalde momenten naar jezelf te kijken en vragen te stellen? Doe ik wel de dingen waar ik blij van wordt? Wat wil ik echt en wat houdt mij tegen? Is mijn leven nog in balans? Hoe ga ik mijn eigen leven creëren en dromen realiseren.

Ibiza is natuurlijk het eiland dat bekend staat om de speciale vibe en magie, maar vooral als transformatie eiland. Daar waar de onmogelijke veranderingen plaatsvinden op de zogenaamde powerspots. Maar het is vooral een eiland van puur natuur en totale innerlijke rust. Er hangt een heerlijke Laid Back energy die jou gaat helpen om jouw reis te maken, tot nieuwe inzichten te komen en anders te vertrekken dan dat jij bent aangekomen.

Wat kun jij verwachten:

Ik schrijf op basis van onze intake een voor jou op maat gemaakt meerdaags programma.

 

Wij werken elke dag in de natuur van Ibiza op verschillende mooie locaties aan jouw onderwerpen/vragen. Dit doen wij afwisselend wandelend of zittend op een plek waar wij ongestoord met elkaar in gesprek kunnen zijn. Daarnaast doen wij diverse oefeningen en/of opdrachten die zullen bijdragen aan jouw onderwerpen/vragen en innerlijke rust

(denk hierbij aan mindset, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie, affirmaties en bewegingsvormen). De lunch genieten wij dagelijks in een goed restaurant op een prachtige locatie. 

Wat levert het jou op:

Wat het jou oplevert? Heel veel, dat weet ik zeker. Maar beter lees je hieronder wat anderen hebben ervaren maar vooral wat het hen heeft opgeleverd!

"Voor mij was het een lange en diepgaande Boostsessie waarbij ik van buiten naar binnen ben gegaan. Terug naar de basis en vooral naar mijn authentieke zelf. Ik ervaar veel meer levensvreugde en mijn energie stroomt weer. Ik ben achteraf heel dankbaar dat ik deze reis met jou heb gemaakt. Jouw wijze van coaching maar vooral ook de combi met de diverse oefeningen en de natuur van Ibiza hebben mij stappen laten maken die ikzelf nooit had kunnen maken"

"De afwisseling van inspanning en ontspanning vond ik heel fijn, juist dat heeft mij weer in beweging gebracht. Het met jezelf bezig zijn meerdere dagen en met jezelf geconfronteerd worden en de interne strijd aangaan ipv weg lopen, heeft mij veel over mijzelf geleerd" 

"De positieve mindset oefeningen en goalsetting sessies waarbij we aan gerichte aandacht en focus hebben gewerkt leveren mij nu nog steeds veel op en ik doe ze nog dagelijks"

Sta jij op zo een keerpunt in jouw leven of herken jij hetgeen hierboven?

Dan is dit jouw call to action om voor enkele dagen naar Ibiza te komen.

(Deze reis is exclusief vlucht en verblijf, dit om jou de mogelijkheid te geven zelf een keuze van accommodatie en verblijfsplaats op Ibiza te bieden)

De prijs van deze 3 daagse coaching reis is € 1347,-

De prijs van deze 4 daagse coaching reis is € 1797,-