top of page

3 DAAGSE  INNER JOURNEY

Ik nodig jou uit om samen de prachtige natuur van Spanje in te trekken!

Deze compleet verzorgde meerdaagse ondersteunt jouw reis naar binnen, jouw reis die je gaat brengen naar de kern van wie jij eigenlijk bent. Wij gaan niet alleen naar de mooie plekken en diep de natuur in maar vooral naar de meest magische en diepe plekken in jou zelf. 

Soms is er noodzaak om enige afstand te nemen van je dagelijkse routines om je leven grondig te veranderen.

Deze dagen met jezelf geven je de mogelijkheid om de aandacht te hebben voor wat bij jou van binnen is. Even niet de aandacht naar iets anders – maar echt even voor jouzelf.

Het onbekende scenario waarin jij jezelf plaatst tijdens deze drie dagen is het juist dat jou in staat stelt om opnieuw contact met jezelf te maken, je gaat op een avontuurlijke reis in jouw binnenwereld. 

Wat kun jij verwachten: 

Wij werken elke dag in de rustgevende natuur van de regio Valencia en juist daar ervaar jij de bevrijdende ruimte in jezelf.

Het innerlijke werk wat wij samen gaan doen en de spiegel die ik je zal voorhouden kan soms confronterend voor je zijn, maar uiteindelijk zul jij de weg naar verandering daardoor vinden. Ook zullen we oefeningen doen die jou zullen helpen om weer meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, we gaan je huidige onderbewustzijn her programmeren zodat jij gaat voelen en begrijpen wat jou tegen houdt en dat kunt achterlaten in Spanje.

Thuis gekomen integreer je de nieuwe aangeleerde tools en inzichten direct in de praktijk. Ze vinden hun eigen plek en blijven je verrijken, zodat jij de beslissingen die voor jou tellen kunt nemen. 

Kernwoorden voor deze dagen zijn: Wandel coaching op geweldige plekken in de natuur, balans in je leven, persoonlijke ontwikkeling, in stilte zijn, mindset, zelfvertrouwen, ademwerk, energetisch werk, spiegelen, inzichten in wat jij wel wilt, spiritualiteit, beslissingen nemen, doorbraak, hoger bewust zijn creëren en ontdekken.

 Herken jij dit?  

Je wilt aandacht hebben voor jouw binnenste, je intuïtie weer gaan volgen;

Je wilt gaan doen wat je echt wilt;

Je wilt zelfverzekerd in je schoenen staan;

Je wilt een diep gevoel van verbondenheid met jezelf

Je wilt ervaren hoe het is om de onrust van binnen tot rust te laten komen;

Je wilt inzichten waarom jij bepaalde zaken zo doet en daardoor meer helderheid krijgen;

Je wilt je patronen en huidige gedachten doorbreken, opruimen en achterlaten.

Als jij een of meerdere punten hierboven herkent? Kies dan voor deze persoonlijke 1 op 1 reis met resultaat als eindbestemming en plezier als tussenstop! Er zijn momenten in je leven, althans zo heb ik het ervaren waar je een zetje nodig hebt om weer voluit van je eigen kwaliteiten te kunnen genieten. Deze reis is jouw kans. Je zult zien en ervaren dat je zoveel meer in je hebt dan je nu denkt.

De prijs van deze 3 daagse is € 2.097,-  inclusief verblijf, ontbijt, lunch en avondeten tijdens het programma​ en twee maal transport Airport Valencia

(vluchten zijn niet inbegrepen in deze bovenstaande prijs)

Je verblijft bij mij thuis in een prachtige en stille vallei die omringt  wordt door bergen en riviertjes.

Echt een fantastische plek die helemaal past bij jouw avontuurlijke innerlijke reis.

Ik vertel je graag alles tijdens onze telefonische kennismaking over deze oase van rust.

Als jij nu de behoefte nog sterker voelt en openstaat voor verandering?

Neem dan snel contact met mij op via onderstaand button.

klik en we maken snel een belafspraak en deel ik graag meer informatie met jou.

bottom of page